Haber

Sarıyer’deki Müzikhol Saldırısının Görüntüsü Ortaya Çıktı

Sarıyer’de 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı müzikhol saldırısının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Cinayet zanlısı, olayın meydana gelmesinden saatler sonra yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Önceki gece saat 02.40 sıralarında Sarıyer Huzur Mahallesi’ndeki bir müzik salonunda meydana gelen olayda, Yusuf H. (36) adlı kişi Yunus D. (22) ile Ömer Daniş’i (30) tabancayla yaraladı, Ömer Daniş ise tabancayla yaralandı. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı ve müzikhol ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledikten sonra kimliği belirlenen şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

Eski sevgilisini başka erkeklerle görünce dehşete düştü

Ekiplerin yaptığı çalışmayla Yusuf H.’nin, yaklaşık 2 ay boyunca görüştükleri Sarıyer’de müzikholde çalışan Burcu S. (38) ile 6 ay önce tanıştığı, bir süre sonra da aşk yaşadığı ortaya çıktı. Aralarında sorun olduğu ve bu nedenle Burcu S.’nin Yusuf H. ile görüşmeyi bıraktığı öğrenildi. Ayrılığın ardından Yusuf H.’nin müzikhaneye geldiği, ancak Burcu S.’nin kendisiyle görüşmeyi reddettiği ortaya çıktı. Olay günü Yusuf H.’nin ilk olarak saat 00.00 sıralarında müzik salonuna geldiği, bir süre sonra mekandan ayrıldığı ve saat 02.45 sıralarında tekrar müzik salonuna girdiği belirlendi. Edinilen bilgiye göre, eski sevgilisini iki erkekle birlikte mekanda otururken gören Yusuf H., yanlarına giderek Yunus D. ve Ömer Daniş’i silahla yaraladı.

Aynı gün yakalandı

Çalışmalarını sürdüren ekipler, şüphelinin Tuzla’da bir evde saklandığını belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan kısa süre sonra Tuzla’da düzenlediği operasyonda bir kişiyi yaralayan, bir kişiyi de öldüren Yusuf H.’yi yakaladı. Şüpheliye ve olayda kullanıldığı değerlendirilen tabancaya el konulurken, gözaltına alınan şüpheli Gayrettepe’deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Adliyeye sevk edildi

Yusuf H. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, polis merkezinden çıkarken basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt vermedi.

Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, şüphelinin yere girip bir masaya giderek silahla ateş açtığı anlar görülüyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu