Teknoloji

Sadece 1 adet üretilen Volvo P1800 Cyan GT ile tanışın: Bir mücevher kadar değerli…

Volvo’nun yarış bölümü Geely Group Motorsport’un işbirlikçilerinden biri Camgöbeği Yarışı en yeni özel üretim aracını duyurdu. Grup bu kez Volvo’nun 1961-1973 yılları arasında ürettiği P1800 modelini elden geçirdi.” Volvo P1800 Camgöbeği GT“adlı otomobil, klasik tutkunlarını büyüleyecek gibi görünüyor.

Volvo P1800 Cyan GT, ABD’li bir Volvo tutkununun isteği üzerine özel olarak üretildi. her parçasıyla çok özel araba. Bu araçta metalik yeşilin özel bir tonu kullanıldı. Ayrıca ön ızgara, tampon ve farların çevresinde krom detaylar tercih edildi. Ayrıca yan aynalar, kapı kolları, cam çerçeveleri ve arka panel krom detaylarla süslendi. Yeşili tamamlamak için jantlarda altın rengiBunu kullanan grup benzersiz bir araba yarattı.

Özel üretim Volvo P1800 Cyan GT ile tanışın

Volvo P1800 Cyan GT’nin içi de dışı kadar özeldir. İç döşemelerde kullanılan deri ve kumaşlar dış tasarımla uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. kum rengi tercih edildi. Araçta 3 kollu Momo Prototipo direksiyon bulunuyor. devrilme koruma çubukları Tarafından da desteklendi. İki kişilik bir araca böyle bir şeyin yapılmasının nedeni ise aracın pistlere daha uygun olması.

Volvo P1800 Cyan GT’nin kaputunun altında, 2,0 litre Turboşarjlı ve dört silindirli bir canavar var. Araç, Volvo S60 TC1 isimli yarış otomobilinde bulunan motor ünitesini temel alıyor. 413 beygir gücü ve 455 Nm tork üretebiliyor. Bu, ultra yüksek güç ve ultra yüksek hız anlamına gelir.

Cyan CEO’su Christian Dahl konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yeni versiyon, Volvo P1800 Cyan’ın çok yönlülüğünü getiriyor ve neredeyse sonsuz özelleştirme seçenekleriYepyeni modele dair yorumumuza başka bir boyut katıyor.“dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu