Haber

Dani Alves’in tutuksuz yargılanma talebi reddedildi

Hapishanede tutuklu bulunan Brezilyalı oyuncu Dani Alves’e yeni bir karar verildi.

Barselona mahkemesi, 17 Şubat’ta avukatı aracılığıyla tutuksuz yargılanmak üzere tutuksuz yargılanmak üzere talepte bulunan Alves’in kefaletsiz olarak tutuklu kalmasına karar verdi.

Cinsel saldırıdan tutuklandı.

30 Aralık 2022 gecesi Barselona kentindeki bir diskoda 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak’ta Meksika’dan Barselona’ya geldikten sonra gözaltına alınmış ve tutuksuz yargılanmak üzere geçici olarak gözaltına alınmıştı. hakim kararı ile serbest bırakılır.

Polise verdiği ifadesini üç kez değiştiren ve son olarak söz konusu kadınla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden 39 yaşındaki Alves, güvenlik nedeniyle 23 Ocak’ta Brains 1 cezaevinden Brains 2 cezaevine nakledilmişti.

1 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası alabilir

Brezilyalı futbolcu cinsel ilişkide zorlama olmadığını savunsa da iddia makamı DNA testlerinin Alves’i suçlu gösterdiğini savunuyor.

İspanya’daki mevcut hükümlere göre Alves’in 1 ila 12 yıl arasında hapis cezası alması muhtemel.

En son Meksika’da oynandı

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, ​​​​Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda forma giyen Alves, Barcelona’da cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklandı ve forma giydiği Meksikalı grup UNAM ile sözleşmesi devam ediyor. son kez feshedildi.

haber-ferizli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu