Teknoloji

Orta segment telefonlarda yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi

Son yıllarda piyasaya sürülen her akıllı telefonu Türkiye pazarına sunarak popülerlik kazanan Infinix, yeni modeli Zero 30 ile ürün gamına şık bir alternatif ekliyor.

Suni deri arka kapağı, kavisli ekranı ve çarpıcı kamera ünitesiyle premium hissi veren telefon, birden fazla kişinin beğeneceği bir tasarıma sahip.

6,78 inçlik geniş ekranına rağmen ellerinizi yormayacak bir yüke sahip. 1080×2400 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED panelin renkleri doğal ve sertliği iyi seviyede.

Kalbinde Mediatek Helio G99 işlemciyi barındıran Infinix Zero 30, 8 GB RAM barındırıyor ve 8 GB sanal RAM desteği sunuyor. Oyunlarda başarılı bir performans sergileyen Zero 30, 120 Hz ekran yenileme hızıyla hem oyunlarda hem de görüntülerde akıcı bir deneyim sunuyor.

Kamera tarafında ise sınıfına göre oldukça başarılı olan 108 MP ana kameraya yer veren telefon, ön kısmında yer alan 50 MP selfie kamerası ise yüksek detaylı görüntüler üretebiliyor.

5000 mAh bataryası ile uzun bir kullanım ömrüne sahip olan telefon, piyasaya çıkan yeni modellerden biri olduğundan değerlendirmekte fayda var.

ceylanpinarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu