Haber

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran seçim kampanyasına başladı

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti milletvekilleri ve örgüt üyelerinin yanı sıra gazetecilerle bir araya geldi.

Savran, bir kafede gerçekleştirilen programda, 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinin başarılı olmasını diledi.

Dün seçim kampanyasını onurlu bir şekilde başlattıklarını belirten Savran, “Yetkililerin halka hizmet için birer araç olduğunun bilincinde olarak halkımız için çalışıyoruz. Sahada hemşehrilerimizin teveccühünü görüyoruz. Bugüne kadar çalıştık. Gece gündüz demeden sokak sokak dolaşarak halkımıza hizmet etmek için, bundan sonra da şehrimizin kronik sorunlarını çözmek için çalıştık.” “Birlik ve beraberlik içerisinde aynı gayreti sürdüreceğiz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir’in hak ettiği hizmet ve yatırımları alması için çaba sarf ettiklerini belirterek, “2004 yılında AK Partili belediyecilikle tanışan şehrimizde gönül belediyeciliği ve hizmet devam edecek. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin ardından halkımız belediyemizi Savran’a iade edecek.” Teslim edeceğine inancımız tamdır.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, insanların beklentilerini karşılamak ve sorunları çözmek amacıyla sürekli olarak mahalle, köy, belde ve ilçeleri ziyaret ettiklerini belirtti.

Yerel seçimlerde yeni bir AK Parti zaferinin yaşanacağına canı gönülden inandığını belirten Çalışkan, “Biz zaten göreve geldiğimiz ilk günden beri seçimden seçime değil, sahadayız. Bu kutlu yolculuğumuza devam edeceğiz. Nevşehir’de başlattığımız bu seçimde tarihin en yüksek oyu Nevşehir’de alacağız.” “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdik. İnşallah Nevşehir’de de yeni projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, seçim sürecinin demokratik bir ortamda gerçekleşmesini dileyerek, AK Parti’nin katıldığı tüm seçimlerde olduğu gibi 31 Mart’ta da sandıktan zaferle çıkacağını kaydetti.

Toplantı basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu