Haber

Maşukiye kavşağında çizilen yol hatları

Kartepe Maşukiye merkezde Büyükşehir tarafından yaptırılan kavşakta yol çizgileri ile trafik akışı ve araç park yeri sistematize edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Maşukiye merkezinde kavşak düzenleme çalışması yapıldı. Kartepe’nin zirvesi, turizm tesisleri ve kayak merkezine ulaşımı sağlayan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yapılan yeni düzenleme ile sistemsiz ve yoğun otoparkın yol açtığı park sorunu, yeni yapılan otoparkla çözüldü. Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne 47 araçlık otopark yapıldı. Ana yoldaki trafik güvenliği sorunları giderilip trafik rahatlatılırken, otoparkta iyileştirmeler yapıldı.

DEKORATİF AYDINLATMA DİREKLERİ

Kartepe Maşukiye kavşak düzenlemesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde 1.200 metrekare baskılı beton, 740 ton plent mix temel ve 1130 ton asfaltlama yapıldı. Yapılan düzenlemelerle bölgede trafik düzene girdi. Dekoratif aydınlatma direkleri ile görsel zenginlik de kazanan Maşukiye kavşağında, otoparkta ve yol üzerinde paralel parklarla trafik sıkışıklığına son verildi. Maşukiye kavşağı ve otopark alanında yol çizgileri çekildi ve trafik levhaları montaj işi yapılacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu