Haber

Görüşmenin detayları ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun “kongre” talebini reddetti

28 Mayıs Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden galip çıkan adayın Cumhurbaşkanı Erdoğan olması CHP’nin hareketlenmesine neden oldu. Oybazı post-eleştiri okları muhalefete ve Kemal KılıçdaroğluDönüştürüldü .

SEÇİMDEN 4 GÜN SONRA GENEL MÜDÜRLÜKTE BULUŞTULAR

Seçim yenilgisinin ardından yaptığı “değişime” vurgu yapan konuşması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, gündemde geniş yankı uyandırdı. oy 4 gün sonra gece saatlerinde CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile kritik bir görüşme yaptı. Görüşmede hem seçim sürecinin değerlendirmesinin yapıldığı hem de CHP’nin yol haritasına ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

“YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE KONGREYE GİDİLMELİ”

Görüşmeden günler sonra Kılıçdaroğlu-İmamoğlu tepesine ilişkin kulis bilgilerini paylaşan Gazeteci İsmail Saymaz, İmamoğlu’nun iki ismin görüşmesinde teklifte bulunduğunu belirterek, “Partimizin değişime ihtiyacı var. Bu değişime ben öncülük edebilirim. Kongreden önce kongreye gidilmeli. Yerel seçimler.”

“YEREL SEÇİMLERDEN SONRA BÜYÜK KONGRE YAPILMALIDIR”

Saymaz, Kılıçdaroğlu’nun genel başkan dahil tüm yönetim kadrolarında değişim sürecinin önünün açılmasını talep eden ve yerel seçimlere yeni bir CHP ile girmek isteyen İmamoğlu’nun önerisine olumsuz yanıt verdiğini ve Büyük Kurultay’ın ardından yapılmasını istediğini öne sürdü. yerel seçimler.

kestel-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu