Ekonomi

Cinemark Holdings, önemli ölçüde artan talep nedeniyle Wells Fargo’da iki seviye yükseltme aldı

Cinemark Holdings (CNK) hisseleri, şirketin hisse senedi notunun Wells Fargo tarafından iki kez Underweight’ten Overweight’e yükseltilmesinin ardından Cuma sabahı değer kazandı. Finans kuruluşu ayrıca CNK için fiyat hedefini hisse başına 13 dolardan 23 dolara yükseltti.

Wells Fargo, önemli filmlerin performansındaki iyileşme, 2024 yılı için finansal risklerin azalması ve şirketin 2025 yılı için öngörülen performansına olan güvenin artması nedeniyle hisse senedi için notunu yükselttiğini belirtti.

“İlk çeyrek yurt içi gişe hasılatı tahminimizin %6 üzerinde gerçekleşti. Gelir artışı tek bir filmin olağanüstü performansından değil, birden fazla filmin beklenenden daha iyi performans göstermesinden kaynaklandı; bu da önümüzdeki yıl da devam etmesi beklenen güçlü ve sürekli tüketici ilgisine işaret ediyor.”

Yatırım bankası, Cinemark’ın önemli bir operasyonel kaldıraca sahip olduğunu ve hisselerinin yılbaşından bu yana %42’den fazla değer kazanmasına rağmen, hisse senedinin hala makul fiyatlı olduğunu kabul ediyor.

Analistler, güçlü tüketici ilgisinin istikrarlı olumlu sonuçlara yol açtığı görüşünde ve yeni filmlerin duyurulmasını bekliyor. Wells Fargo, “Filmlere olan talebin yapısal olarak daha önce öngörülenden daha yüksek olduğunu düşünüyoruz, stüdyolar tarafından üretilen filmlerin kalitesi ise sürekli olarak iyi olmaya devam ediyor,” yorumunda bulundu.

Bu raporun hazırlandığı sırada CNK hisseleri %4,56 artışla hisse başına 19,61$’a yükselmiş durumda.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş ve çevrilmiştir ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Ek ayrıntılar için Hüküm ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu