Haber

Görüntüler insanın kanını donduruyor! Öldürdükleri Filistinlinin cesedini araca bağlayıp öyle sürüklediler

İsrail’in 24 gündür bombaladığı Gazze’de hayat durma noktasına geldi. Binlerce masumun hayatını kaybettiği saldırılarda da dehşet verici görüntüler ortaya çıkıyor. Son görüntülerde İsrail askerlerinin bir Filistinlinin cansız bedenini kendisine bağlı bir araçla sürüklediği anlar görülüyor.

RESMİ KATLİAM YAPTILAR

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail’e karşı “Aksa Tufanı” adı verilen kapsamlı bir operasyon başlattı. İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi’ne saldırı başlattı. Okulları, konutları ve camileri bombalayan İsrail, sivillerin sığındığı hastaneleri de vurarak binlerce insanı katletti. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırılarında Gazze’de 8 binden fazla kişinin öldüğünü açıkladı.

KAN DONAN GÖRÜNTÜ

Gazze’den gelen görüntüler kan dondururken İsrail ordusu sınırlı operasyonlarla hem havadan hem de karadan saldırılarını sürdürüyor. Kaydedilen sahneler insanın kanını donduruyor. Son olarak bir Filistinlinin cansız bedeninin bir araca bağlanıp sürüklendiği anın görüntüleri paylaşıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu