Haber

Başkan Altay, Hakk’a Yürüyen Küçük Aşçı ve Uzunpostalcı İçin Taziye Mesajı Yayımladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın yetiştirdiği iki değerli bilim insanını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Prof. Mustafa Sabri Küçükaşçı ve Prof. Dr. Mustafa Uzunpostalcı, “Öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hayatını kaybeden Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı ve Prof. Dr. Mustafa Uzunpostalcı için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Altay, Konya’nın yetiştirdiği iki değerli bilim insanının vefatından dolayı derin üzüntü içinde olduklarına değindi.

Başkan Altay, Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı için yayınladığı açıklamada, “Mustafa kardeşimiz güzel insandı, iyi Müslümandı. Konya’mız için birlikte çalıştığımız konularda vatan sevgisine şahit olduk. Şehrimizin yetiştirdiği değerli bilim adamı, Hacıveyiszade hocamızın torunu, kıymetli büyüğümüz Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı Hakk’a yürüdü. Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin” dedi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi eski Dekanları Prof. gençler için öğrenci ve işçi yetiştirir; Ailesine, yakınlarına ve ilahiyat camiasına başsağlığı diliyorum.”
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

emirgazi-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu