Yaşam

Taçsız Prenses canlı izle! Fox TV Taçsız Prenses 7. bölüm canlı izleme linki var mı? Taçsız Prenses dizisi nereden izlenir?

taçsız prenses 7. bölümü izleyin! Taçsız Prenses 7. bölüm canlı izle! Taçsız Prenses, MF İmal imzalı, ilk bölümü 10 Ocak 2023’te yayınlanan, yönetmenliğini Volkan Keskin’in yaptığı, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp’in yazdığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Taçsız Prenses dizisini canlı izle! Fox TV Taçsız Prenses 7. bölüm canlı izleme linki var mı? Taçsız Prenses dizisi nereden izlenir? Taçsız Prenses yeni bölümde ne olacak?

CROSSED PRENSES CANLI NEREDE İZLENİR?

Taçsız Prenses dizisini hem TV’de hem de Fox TV’nin resmi sitesinden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şirin ve Masal kararlıdır. Ancak korkunç bir tehditle ikisini de korkutan Fuat, hemen harekete geçer. İkinci büyük hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvayan Masal, Evgin ve Yağmur’dan yardım isteyince Zehra, Hilal, Şahin… herkes dev bir girdabın içine çekilir. Karşı taraftan istediğini alamayan İştar, Evgin’den sonsuza dek kurtulmak için harekete geçer. Sonunda sırlar ortaya çıkar ve Masal için karar anı hızla yaklaşırken, İştar’ın karanlık planlarına kulak misafiri olan masum Sevinç tüm hesapları alt üst edecektir.

ÇAPRAZ PRENSES SORUNU NEDİR?

Dizide; Hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve elinden gelenin en iyisini yapabilen hiddetli, gaddar bir kıza dönüşür. herhangi bir şey. Masal’ın ilk göreceği kişi öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) olurken, zamanla işler herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız kendi masalını ararken hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını birer birer tamamlayacak ve Tale’e en yakın kişi de yanından hiç ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır…

TAÇSIZ PRENSES OYUNCULARI KİMDİR?

İsmail Hacıoğlu – Evgin

Sümeyye Aydoğan – Yağmur

Tolga Tekin

Elif Kurtaran – Masal

seda akman

Mustafa Kırantepe – Şahin

Feride Çetin – Şirin

Merve Bulut

Merve Şen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu