Ekonomi

Pegasus Hava Yolları’ndan istasyon isim hakkı sözleşmesi

Metro İstanbul ve Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonunun isim hakkı için sözleşme imzaladı.

Metro İstanbul ve Pegasus Havayolları, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın son istasyonu için isim hakkı sözleşmesi imzaladı.

Sözleşme süresi 3 yıl

Anlaşmayı daha da değerli kılan Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy, “Pandemi sonrası toplu ulaşım sektöründe büyük ekonomik sıkıntıların yaşandığı dönemde, dünyanın önde gelen tüm metro şirketleri, faaliyetlerini artırmaya odaklandı. seyahat dışı gelirler.Ana gelirleri gayrimenkul, ticari alan ve reklam/sponsorluk gelirleridir.Son yıllarda ticari alan gelirleri artış göstermiştir.Müşteri sayımızı artırmak için değerli adımlar attık. Pegasus ile imzalanan isim hakları anlaşması, bu atılımlara eklenen farklı ve yeni bir adımdır. M4 Hattımızın son istasyonu 3 yıllığına ‘Pegasus-Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyonu’ olarak adlandırılacak.”

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, “Şirket olarak hava ulaşımının kolay, ulaşılabilir ve ekonomik olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan evimiz olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gidiş-dönüş seyahatlerimizi bu nedenle yapıyoruz. Yaklaşık 18 yıldır uçuşlarımızın çoğunu gerçekleştirdiğimiz bir yer.“Şehrin birçok noktasına ulaşımı kolaylaştırmayı önemsiyoruz. Buradaki metro istasyonuna ismimizi vermemiz bizim için çok değerli” dedi. – İSTANBUL

pazarlar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu