Haber

Önder Yazıcı sözünü tuttu ve Tuzla’nın özel çocuklarına cağ kebabı pişirdi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın yılın her günü takip ettiği özel çocuklara yönelik ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla düzenlenen halı saha maçında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile suni sahada maç yapan Erdoğan, maçın ardından çocuklar Lider Yazıcı’nın cağ kebabını konuştu. Önder Yazıcı, özel çocuklara verdiği sözü tuttu ve Tuzla Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde cağ kebabı pişirdi. Etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Etkinliğe Şadi Yazıcı’nın yanı sıra Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Wefa Uluslararası İnsani Yardım Derneği yöneticileri ve 20’den fazla özel çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Programda Lider Yazıcı özel çocuklara cağ kebabını kendi elleriyle ikram etti. Manisiz Ömür Merkezi’nin bahçe duvarlarında özel çocuklarla fotoğraf çektiren Lider Yazıcı, program sonunda Wefa Uluslararası İnsani Yardım Derneği’nin Gönül Elleri Çarşısı’na bağışladığı ayakkabıları çocuklara hediye etti. Ayrıca “Erzurum Çarşı Pazarı” türküsünü Önder Yazıcı’ya seslendiren özel çocuk Anıl, program katılımcılarından büyük alkış aldı.

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ HER ŞEYİMİZDİR”

Özel çocukların eğlendiği programa eşi Dr. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Fatma Yazıcı ile katıldı. Şadi Yazıcı, “Bu cağ kebabını daha önceki programlarımızda özel çocuklarımıza vaad etmiştik. Şimdi bu sözümüzü yerine getirdik. Özel çocuklarımızla her zaman birlikteyiz. Tuzlamızda yaşayan tüm özel çocuklarımız bizim için çok kıymetlidir. “Yaptığımız tüm iş ve hizmetlere farklı bir anlam katıyorlar.” söz konusu.

“NE KADAR ÖZEL OLURLAR, O KADAR GÜZELLER”

Tuzla’da yılın her günü özel çocuklarla özel olarak ilgilendiklerini belirten Önder Yazıcı, şunları söyledi. “Onların ihtiyaçlarını karşılamak, eğlenmek ve sosyal hayata katılmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şehirsiz bir Tuzla için çalışıyoruz. Tuzlamızı geleceğe hazırlarken özel çocuklarımız ve aileleriyle birlikte tasarlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ne kadar özel olursa o kadar güzel olurlar. Bu hizmetlere gönüllü olarak destek veren Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı gönüllülerimize de teşekkür ediyorum. Gönüllülük ruhunu katmadan hiçbir şeyi başarmak mümkün değil. Tuzla’da hayat farklıdır, hayat oburdur. Ama özel çocuklarımız bize farklı bir anlam katıyor. Onlara ve ailelerine de teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“DEVLETİMİZ VE BELEDİYEMİZ ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA”

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çankır, “Devletimiz özel çocuklarımıza ve ailelerine tüm imkanlarıyla destek oluyor. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kaynaklarımızı kullanıyoruz. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı sayesinde ne ihtiyacımız varsa her türlü desteği veriyor. “Özel çocuklarımız ve müdürlüğümüz adına Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ÇAĞ KEBABI YİYEN ÇOCUKLAR KÖFTE İÇİN DE SÖZ ALDI

Tuzla Belediyesi Manisiz Ömür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda özel çocuklar, palyaço ve müzik eşliğinde oyunlar oynadı, müzikler söyledi. Yaşam merkezinin duvarlarına fotoğraf çektiren çocuklar, aileleri ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ikram ettiği kebapları yediler. Cağ kebabını çok beğendiğini söyleyen Özel Çocuk Kulübü üyesi Cenk, Lider’den bir dahaki sefere köfte siparişi vermesini istedi. Önder Yazıcı, “Tamam bir dahaki sefere köfte yeriz” diyerek Cenk’in isteğini kabul etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu