Haber

KÖPEĞİYLE PAZARA GİRMEK İSTEYEN HAMİLE KADINA SALDIRI: BEBEĞİ KAYBET

GEBZE’de 1 aylık hamile olan Cansel Dursun, 6 yaşındaki çocuğu ve köpeğiyle pazara girerken, iddiaya göre köpeğe tepki gösteren tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Köpeğe tekme atan kişi daha sonra Cansel Dursun’u darp etti. Dayak sonrası bebeğini kaybettiğini söyleyen hamile kadın, “Çocuğum 6 gün uyku uyuyamadı. ‘Annemi dövdüler, beni dövdüler’ diyor. Acaba bu adam bana bir şey yapar mı?” .Korkuyorum.Köpeğimle dışarı çıkamıyorum, dolaşamıyorum, sanki suçluymuşum gibi” dedi. Cansel Dursun’un kocası ise karısını bacağından yaralayarak kaçtı. Dursun’un vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Teze göre olay, 17 Temmuz Pazartesi günü Kocaeli Gebze’de meydana geldi. İstanbul Esenyurt’ta yaşayan 1 çocuk annesi 1 aylık hamile 26 yaşındaki Cansel Dursun, Gebze’de yaşayan annesini ziyarete gitti. Cansel Dursun’un tezine göre çocuğu ve köpeğiyle pazara gitmek için evinden ayrıldı. Markete geldiğinde marketin önünde duran bir kişi Cansel Dursun’un köpeğine tepki gösterdi. Taraflar arasındaki anlaşmazlık kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında saldırgan, köpeği tekmeledikten sonra hamile Cansel Dursun’a saldırdı. Yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alan Dursun, yere yığıldı. Olay sırasında Dursun’un yanında bulunan 6 yaşındaki oğlu da kolundan yaralandı. Çevredekilerin olay yerine gelmesiyle saldırgan uzaklaştı. Cansel Dursun, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Ardından Dursun hastaneye gitti. Hastanede yapılan incelemelerin ardından hamile kadın bebeğini kaybettiğini öğrendi. Hastanede darp raporu alan Cansel Dursun, polise giderek kendisini darp eden kişiden şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Dursun’a, kendisini vuran kişinin yakınlarından şikayetini geri çekmesi için tehdit mesajları gelmeye başladı. Cansel Dursun’un eşi arkadaşının dükkanında otururken, isabet eden şahsın yakınları ellerinde uzun namlulu silahlarla dükkana gelerek kadın ve çocukların gözü önünde tartıştı.

KİŞİYE VURDUĞUN KİŞİ KARISINI BACAĞINDAN SAVAŞIP KAÇIYOR

Dursun’un eşi ise darbe sonrası şahsın işlettiği dükkana gitti. Cansel Dursun’un yeğeni ve eşi burada tartıştı. Tartışma büyüyünce Dursun’un eşi yanında getirdiği tabancayla şahsı bacağından vurdu. Olay yerinden kaçan Cansel Dursun’un eşinin arandığı öğrenildi. Dursun’un yeğeni olayla ilgili tutuklandı. 6 yaşındaki çocuğunun ve psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Cansel Dursun, olaydan sonra dışarı bile rahat çıkamadığını söyledi. Dursun yaşadıklarını anlattı.

“DÜŞÜK OLDUĞUMU ÖĞRENDİM”

Cansel Dursun, “Oğlum ve köpeğimle pazara giderken hiç tanımadığım bir kişi tarafından darp edildim. Onun dışında meydanda darp edilerek paramparça edildim. Pijamam orta yerde yırtıldı. Yolda kimse müdahale etmedi.Onlar müdahale ederken ben kaldırıma oturdum.Tekme attı.Daha sonra hastaneye gittim.Düşük yaptığımı öğrendim.Polise gittim şikayetçi oldum. Karakolda darp raporum, darp edildiğime dair kamera kayıtları, düşük yaptığımla ilgili belgeler ve karakoldaki belgelerim yoktu. O kamera kayıtlarını da verdim. an Olmadığını dün öğrendim. Polis beni aradıktan sonra öğrendim. Beni arayıp ‘Raporlarınız nerede’ dediklerinde, yani ben de sizinle birlikte gittim ve devletin nezdinde rapor aldım. Hali hazırda elimde herhangi bir rapor yok” dedi. Pazar önünde yaşadıklarını anlatan Dursun, “Bu sokak köpeklerini neden besliyorsunuz?”, “Boş köpeklerin burada ne işi var? ” Markete girerken köpeğe tekme attı. Köpek uçup gitti, adam yere düştü. Adam yerden kalkıp beni yere vurdu. Ağır sözler, ağza alınmayacak hakaretler. kadınlık gururuna ve haysiyetine hakaret ediyor hastaneye gittim ordan rapor aldım karakola götürdüm karakol bana özel hastane raporunun geçerli olmadığını devlet hastanesinden raporun geçerli olduğunu söyleyip aldı beni polis ekip aracıyla Fatih Devlet Hastanesine götürdüler orada polisler kendi elleriyle tutanağı tuttu sonra karakola geldim bana herhangi bir evrak vermediler sadece gittiğim bir bakkalın video kaydını çektiler Orada 3 market daha var, 3 markette de bariz belli olan marketlerin kamera görüntülerini çekmemişler. ve şu anda o devlet hastanesinden aldığım darp raporu yok. Kamera kaydı yok. Yani şu anda elimde eksik belge var” dedi.

“O adam tutuklandığı an eşim teslim olacak.” Dursun, eşinin kendisini bacağından vurduktan sonra kaçtığını belirterek, “Karşı tarafın tutuklanmadığını öğrendim. Daha sonra olay basına yansıyınca karşı tarafın ailesi bana iftira, müstehcen sözler, hakaretler etti. , ne uyuşturucu bağımlılığım, ne hırsızlık.Bir şey kalmadı farklı argümanlar para teklif ettim.Böyle bir şey konuşma konusu hiçbir şekilde yer almadı.İspat etsinler cezasını vermeye hazırım. eşi gidip ayaklarından vurdu ama adalet olmadığı için bir masumu hapse attılar eşim şu an firarda “o adam yakalandığı an eşim de gidip teslim olacak. Çünkü 28 günlük bir bebeğimi kaybettim. Bu bebek hakkında bir sürü karalama yaptılar. Susmamı istediler, para teklif ettiler, kabul etmedim. Yani 28 günlük bebeğim düşüyor. Çocuğumun psikolojisi tam bir karmaşa halinde. Çocuğumun kolu yaralandı Çocuğum 6 gün düzgün uyuyamadı. ‘Annemi dövdüler, beni dövdüler’ Bu adamın bana bir şey yapmasından korkarak yaşıyorum. Köpeğimle dışarı çıkamıyorum. Hatalıymışım gibi dolaşamam, hanımefendi olarak kusurluyum. “Ben hatalı değilim ama beni döven kişi hatalı.”

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan Cansel Dursun’un marketin önünde darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Dursun’un çocuğu ve köpeğiyle pazara girerken bir kişinin köpeğe tekme atarak yere düştüğü görülüyor. Ardından Dursun’un vurulduğu anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde, darbeyi yapan kişinin yakınlarının, Dursun’un eşinin bulunduğu dükkana uzun namlulu tabancayla geldiği anlar var.

– İstanbulayrancihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu