Yaşam

Güzel oyuncu Buse Orcan “Annem doktor olduğu için hastanede çok zaman geçirdim”

İlk olarak Gönül Dağı dizisi ile ekrana gelen Buse Orcan şimdi de Kasaba Doktoru’dur. Nazlı karakterine hayat vermektedir. Hoşluk yarışmalarında dereceleri de bulunan oyuncu, sanata olan ilgisini ve oyunculuk mesleğine olan merakını MAG Okurları için anlatıyor…

“Test çekiminden sonraki gün setteydim. Benim için çok önemli ve heyecan verici bir dönemdi” diyen güzel oyuncu, “Yaptığım işin karşılığını almayı ve bu işi her detayıyla öğrenmeyi çok istiyordum. Sette deneyim yaşamanın ne demek olduğunu gerçekten anlamaya başlıyorum ve bunun için çok mutluyum. Asya çok iyi kalpli, merhametli, dürüst, doğal, hayat şartlarından dolayı çekingen ama kabuğundan çıkmak isteyen ve bunu yapabilecek güce sahip bir karakterdi. Ben oynarken karakterin kendi iç çatışmalarını ve klişelerini kırdığını görmek güzeldi.”

Şehir Doktoru dizisine dahil olma sürecinden de bahseden Buse Orcan, “Öncelikle çok beğenilen Kasaba Doktoru dizisinde oynamaktan, böyle güzel bir grubun parçası olmaktan çok mutluyum. her çarşamba TRT1 ekranlarında. Dr. Nazlı’yı seviyorum. İşinde çok nezih, ilkeli bir kalp cerrahını oynamak özgüvenli hissettiriyor. Nazlı’nın hırslarının ve duygularının, çatışmalarının ortasında kaldığına şahit oluyoruz ama düşündüğümüzde olaylara kötü duygularla yaklaşmıyor, sadece hayatını kurarken işinde çok yetkin olma isteği onu zorlayabiliyor. yalnız olmak Role hazırlanırken sağlık danışmanımızla birlikte sahnenin gerektirdiği tıbbi detayların gerçek olması için çalışıyoruz. Profesyonel bir doktoru işinde oynamak için gerçekten çok değerli detaylar bunlar. Ayrıca bu işin içinde olmanın benim için başka bir anlamı daha var; Annem doktor olduğu için hastanede çok zaman geçirdim ve oyunculukla tanışana kadar çocuk doktoru olmak istiyordum. Yani hastaneden ve tıp ortamından uzak değilim ve adaptasyon sürecimde bana çok yardımcı olduğunu düşünüyorum, kendimi şanslı hissediyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu