Haber

Erdoğan’a verilen her oy Kaan’dır, Atmaca’dır, Altay’dır.

Necmettin Aydın’ın açıklamaları şöyle:

Dünyaya hakim olan büyük güçlerin en değerli özelliklerinden biri de gelişmiş silah sanayilerine ve teknolojilerine sahip olmalarıdır. Bu beş alanda en gelişmiş savaş araçlarını üretirseniz, bu üstün güçlerin ortasına katılacak ve kelimenin tam anlamıyla sahibi olacaksınız. Sadece bir tane yetmez, beş yönüyle de yerli üretime ulaşmalısınız.

1-Savaş Uçağı.Bugün ABD, Rusya, Çin, İngiltere ve Fransa en yüksek teknolojiye sahip savaş uçaklarını üretmekte ve satmaktadır.

Türkiye’de ise bu ülkelerin ürettiği uçaklardan üstün olan KAAN adlı savaş uçağı piste indi ve ilk uçaklar 2028’de orduya teslim edilecek. helikopterlerde kritik eşik En değerli otomobil motorunu üretemeyen Türkiye, Jet motorları üretmeye başladı.

2-Tank . Türkiye, uzun uğraşlar ve başarısızlıklardan sonra ALTAY tankının prototipini üretti. Önümüzdeki beş yıl içinde motor dahil seri üretime geçilecek. Yerli kara zırhlı araç üretiminde de çok değerli bir aşamaya gelindi.

3-Füze ; Muhteşem Güç olmanın bir diğer şartı da en az 2000 km yol kat eden Füzeleri kendiniz üretebilmektir. Türkiye şimdi 500 km menzilli füze denemeleri yaptı. Menzili 2000 km ve daha uzun olan füzeleri önümüzdeki beş yıl içinde üretme potansiyeline ulaştı.

4-Hava Savunma sistemi . Büyük güç olmanın en kıymetli şartlarından biridir. Patriot, s400 gibi yüksek standartta bir yerli hava savunma sisteminiz yoksa uçaklarınızı bile uçuramazsınız. Geçtiğimiz günlerde Aselsan, S 400 sınıfında bir sistemi başarıyla test ettiğini duyurmuştu. Yerli üretim olacak ve önümüzdeki 5 yıl içinde kullanıma hazır olacak.

5- Uçak gemi gibi. Türkiye, TCG ANADOLU savaş gemisini inşa ederek bu alanda değerli bir avantaj elde etti. Her türlü savaş gemisini yerli olarak üretebilecek kapasiteye sahip olan Türkiye, önümüzdeki 5 yılda daha büyüklerini de üretecek. Daha da kıymetlisi, Cumhurbaşkanımızın daha da sihir üreteceğiz dediği uçak gemisidir ve bu da önümüzdeki 5 yıl içerisinde gerçekleşecektir.

Bunları satın almanın bile ne kadar zor olduğunu yıllardır milletle birlikte yaşıyoruz ve inşaAllah yerli üretim anlamında çok değerli eşikler aşıldı ve bunların hepsi önümüzdeki beş yıl içinde seri üretime geçecek.

BUNUN İÇİN KURAL BEŞ YILDIR. ERDOĞAN İÇİN VERİLECEK HER OY TOGG-TCG ANADOLU – ATMACA-ALTAY-KAAN FÜZESİDİR.

Ayrıca tüm bunlardan bağımsız olarak büyük güç olmanın şartı da nükleer güce sahip olmanızdır. 2028 yılında tam kapasite ile faaliyete geçecek olan Akkuyu nükleer santralimiz de çok değerli bir adımdır. Ama daha gidilecek çok yol var, ERDOĞAN ÜSTÜ.

14 Mayıs seçimleri bu nedenle çok değerlidir. Millet olarak hep birlikte karar vereceğiz. Büyük güç biz mi olacağız? değil mi? Türkiye’nin tüm düşmanları biliyor ki, Erdoğan kazanırsa Türkiye beş yıl içinde ÜSTÜN GÜÇ olacak ve yeni bir dünya kurulacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İnşaAllah milletimizin aklı her türlü zulme ve itiraza rağmen galip gelecek, Sayın Erdoğan kazanacak, Türkiye kazanacak, ümmet-insanlık kazanacak.

haber-korgan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu