Haber

Başkan Büyükakın, Balkan Türklerini sandığa davet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yarın Bulgaristan’da yapılacak milletvekili seçimlerinde oy kullanacak Balkan Türklerini sandığa davet etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yarın Bulgaristan’da yapılacak erken milletvekili seçimlerinde oy kullanacak Balkan Türkleri ile görüşmeye geldi. Programa Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Bulgaristan Milletvekili Bayram Bayramov, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bulgaristan’da seçimin önemine değinen Başkan Büyükakın, “Bu seçimler, Bulgaristan’daki kardeşlerimizin yaşamları, özgürlükleri ve oradaki varlığımızın devamı açısından son derece değerlidir. Bu seçimlerde oy kullanmak isteyen tüm kardeşlerimizin yanında olduk. seçimler.biz bu seçimde olmaya devam edeceğiz.beş ilçede beş noktada sandık kurulacak.9 binden fazla oy kullanma hakkı olan kardeşimiz var ama oy kullananların sayısı bunların yarısı. Bulgaristan soydaşlarımız 36 milletvekili ile temsil edilmektedir. Çocuklarınızın ve orada yaşayan hemşerilerimizin geleceği için sizleri selamlıyoruz.” Sizleri sandıklara davet ediyorum. Pazar günü sandığa gidip diğerlerini de sandığa götürmenizi istiyorum.” – KOCAELİ

haber-sarkisla.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu