Haber

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent E-Spor Turnuvası Ödül Törenini Gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, çevrimiçi etabı 51 takımla ve toplam 350’den fazla oyuncunun katılımıyla gerçekleştirilen “Başkent E-Spor Turnuvası”nın ödül töreni Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ödüllü “Başkent E-Spor Turnuvası”na ev sahipliği yaptı. Bir ay süren turnuva heyecanının üçüncülük ve şampiyonluk müsabakaları Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş verdi. Yavaş, ödül töreninde gençlere seslendi.

Mansur Yavaş törende şunları söyledi:

“Yarışmaların ardından kazananlar açıklandı. Öncelikle katılan herkesi tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi birkaç e-spor merkezimiz var ama Birlik İlçesi’ne de güzel bir merkez inşa ediyoruz. Umarım faydası olur. bundan yararlanın ve kendinizi daha da geliştirme fırsatı yakalayın. Teknoloji merkezlerinin sayısını da artıracağız. Dersleriniz de yeterli olmalı. Düzgün dersler olmazsa çocuklar bir hiç olur. Siz de spor yapacaksınız, özel hobileriniz varsa, Öncelik kesinlikle okullarınızda aldığınız eğitim… Bu eğitimi iyi bir şekilde tamamladığınızda hayat sizi bekliyor. O zaman istediğinizi başaracaksınız. Hepinize keyifli bir yaşam diliyorum. “Başarılar diliyorum. Kazananları tebrik ediyorum.”

BİRİNCİNLİK EDEN EKİBİNE 50 BİN TL PARA ÖDÜLÜ

Turnuvayı kazanan tüm takımlara madalya verilirken, birinci takıma kupa ve 50 bin TL, ikinci gruba 25 bin TL, üçüncü takıma 15 bin TL, dördüncü takıma ise 10 bin TL hediye edildi.

Turnuvada birinci olan grup, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

Yusuf Kaan Aygün: Memnun oldum. Genelde bu tür turnuvalar gerçekleşmez. Bu nedenle çok güzel bir turnuvaydı. Bize bu fırsatı verdiği için Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Hakan Efe Biz: Çok eğlendim. Öncelikle bu turnuvayı düzenlediği için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Rakibe ve takıma başarılar dileriz…

Hüseyin Enes Yiğiter: Çok memnun oldum. Hem rakibimize hem de Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu