Haber

Akşener’in Dinlediği Kahramanmaraşlı Depremzede: “Burasını Bir Ay TV’de Gösterip Dönüp Çevirerek Unutmayın”

Haber: EMRE SERCAN IKE – Kamera: ÜNAL AYDIN

İyi parti Genel Lider Meral Akşener’in Kahramanmaraş Pazarcık’ta dinlediği depremzede Meryem, “Bizi lütfen unutmayın. Bir ay televizyonda gösterin, çevirin çevirin burayı da unutmayın. Artık ihtiyacımız yok. Şu andan itibaren ihtiyacımız olacak. Şimdi ihtiyaç yok ama bir ay sonra kimse olmayacak.” Burada kalmayan herkes gidecek. Biz kendi kaderimizle kalacağız” dedi. Akşener, telefon numarası alınan Meryem’e, “Sorup arayacağım bak, seninle anlaştık” yanıtını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesini ziyaret etti. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Akşener, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diledi. Vatandaşları dinleyen Akşener, kaldırımda Meryem isimli bir bayanın yanına oturarak şunları söyledi:

“99’u yaşamış bir insanım çok zor kızım. Şansımıza o gün yazdı şimdi kış. Hepimiz birimiz, hepimiz birimiz olursak kalkarız. Eller birbirinden El yakacak mısın Yanacak mısın Hiç gitmeyeceğim göreceksin Buraların isimlerini hep gündemde tutacağız Çünkü buna mecburuz Öncelikle şu olacak çok canımız yandı kalıcam söz çok acı 14 yakınımı kaybettim o zamanlar yaşadık çok zor hanımlara sesleniyorum bakın gözünüzü kaybettiğiniz an bu telaş anında akrabalar, çocuklar, çocuklar… Hem kendi çocuklarınız hem de ölenlerin çocukları… Ne olur, biz de burada olacağız. Nadir diyorum, bakın arkadaşlar… İlk ana kadar çok şey oluyor. siz anlayın anne babasını kaybetmiş çocuklar çok değerli böyle kaos zamanlarında çok ilginç şeyler oluyor mutlaka devlete teslim edin sahip çıkamıyorsanız Kendiniz için, iş yerindeki akrabalarınızın veya komşularınızın çocukları adına konuşuyorum. Ne oluyor? Her zaman seni arayıp soracağım.”

“ÖLÜMLE KALDI”

Kahramanmaraşlı bir depremzede şunları söyledi:

“Hepimizin bir akrabası, ne diyelim… Akraba olmasak da buradaki definlerin hepsi bizim. Başımız sağolsun diyorum. Son noktadayız çünkü son noktadayız. Sağolun. dikkatinizi. Ölenlerin geri kalanı sefil durumda.”

“ŞİMDİ İHTİYACIM YOK AMA BİR AY SONRA BURADA KİMSE KALMAYACAK HERKES GİDECEK. BİZ KENDİ ANLAŞIMIZLA KALACAĞIZ”

Akşener’in iletişim numarasından arayacağına söz verdiği depremzede Meryem, şunları söyledi:

“Daha neler göreceğiz bakalım. Daha da kötü günler bizi bekliyor. Herkes maddi manevi çökmüş. Çalışanlar donmuş. Aşağıdakiler donup kalmış. Sınıf arkadaşımdı, kuzenimdi. Delikanlı. Dedim ki, “Arzu, güzelliğinle hepimizi kıskandırıyorsun. Genlerin neden bu kadar güzel?” Gitti gitti hepsi gitti Nasıl toparlanacağız Nasıl kalkacağız Yanıyorum unutmayalım Bir ay televizyonda gösterelim dönelim burayı hatırlayalım Biz yok’ Artık hiçbir şeye ihtiyacımız olmayacak muhtaçlığımız başlayacak bundan sonra ihtiyaç yok ama bir ay sonra kimse yok herkes gidecek herkes kendi kaderimizle kalacağız komşum gitti sevgilim .

Kaynak: ANKA / Yeni

gevashaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu